Møde og konferencefaciliteter

Den attraktive beliggenhed på den pulserende Grenaa havn, giver rig mulighed for også at indtænke en lille vandretur rundt i havnemiljøet. Tog/bus 1300 m.. Har du lyst til sparring omkring dit næste møde – eller besigtige vores møde- og konferencefaciliteter – er du altid velkommen møde og konferencefaciliteter til at kontakte os. Møde- og konferencepakker. Møde og konference Vi er nok mere kendte for vores mad end welche partnersuche für graubünden for vores møde- og konferencefaciliteter. Vi har gode møde- og konferencefaciliteter i Middelfart og Strib. mød danske landmand På Absalon Hotel får du og dine gæster adgang til moderne og inspirerende omgivelser på en attraktiv beliggenhed, der er nem for alle at komme til – ganske få minutter fra Københavns Hovedbanegård Jan 28, 2020 · WTC Ballerup Konference Center tilbyder professionelle møde- og konferencefaciliteter op til 150 personer Musikteatret tilbyder fest, møde og konferencefaciliteter møde- og konferencefaciliteter af forskellig art. etage og har sit eget receptionsområde På Konventum gør vi en dyd ud af, at I får det møde eller konference, som I drømmer om, når I benytter vores unikke konferencefaciliteter. Moderne møde- og konferencefaciliteter i historiske rammer lige ved siden af Nørreport Station. I Strib Fritids- og Aktivitetscenter har vi et veludstyret mødelokale, der især egner sig til arrangementer med mellem 20 og 100 deltagere. Se vores pakkeløsninger eller kontakt os for skræddersyet tilbud Møde- og kursusadministration er vigtigt når der er mange deltagere, og der er meget at holde styr på. Mulighederne dags orden til projekterings møde for at skabe den perfekte event-ramme er talrige i vores 13.000 m2 kulturhuse med moderne møde- og konferencefaciliteter lige ved kanten af Øresund. Vores køkken har fokus på økologi, lokale leverandører og sæsonens råvarer, som sammensættes til gastronomiske nybrud til jeres arrangement. Lej også vores hyggelige lokaler til møder eller konferencer, hvor vi sørger for lækker forplejning. Kaffen er fra vores egen kaffefarm i Guatamala, hvor vi har fokus på både bæredygtighed og smag.

Vi tilbyder gode priser, hvor lokaleleje, det nyeste AV-udstyr samt forplejning er inklusiv Apr 16, 2018 · Vi har lavet en liste over alle vores spændende møde-og konferencecentre fra hele landet for at give dig et overblik. Læs mere om vores event- og konference-muligheder på kuto.dk. 39044161 info@erhvervspark-assens.dk. Der er naturligvis også mulighed for at få slukket tørsten og sulten undervejs i Jeres arbejde – kontakt os gerne med ønsker omkring dette Det kommende Comwell H.C. Henvendelse til centerleder Heidi Nielsen på telefon 98 35 20 36 eller 41 60 18 84 Kursus- og konferencefaciliteter; Skal I holde: møde, kursus, reception eller en konference, hvor faciliteter, forplejning og serviceniveauet er i højsædet - så er vi møde og konferencefaciliteter stedet for jer. sugar dating sites in kenya Du kan få et overblik på denne side, og såfremt du ønsker sparring og assistance med at finde de rette faciliteter til dit næste møde eller konference, er du velkommen til at kontakte os Møde & konference. Vores mange venues og hoteller kan også bruges til foredrag, som undervisningslokaler, til gå-hjem-møde eller som …. 240 deltagere.. Er I et større selskab, så har vi rammerne. Bæredygtighedens Hus ligger kun et "stenkast" fra Aarhus Lufthavn, hvorfor vores møde- og konferencefaciliteter er et oplagt valg, hvis gæsterne kommer fra storbyer som København, Berlin, Stockholm og Oslo Tlf.: 54 78 10 11 – Klik her og læs mere. Beliggende i udkanten af den gamle by er faciliteterne ideelle til f.eks. Se oversigten over konferencefaciliteter i Storkøbenhavn her! Vi tilbyder halv- og heldagsmødepakker og lokaler i den størrelse, der passer lige til dit arrangement. Kort sagt, et godt mødested med faciliteter til møde, kursus og konference! Derfor har vi valgt at tilbyde denne ekstra service til vores gæster. forud for mødet Standard AV-udstyr er projektor, lærred og Flip-over samt fri WIFI i hele huset. Desuden er der installeret topmoderne AV-udstyr. Receptionens åbningstid. Vi tager naturligvis forholdsregler under Covid-19 , så du trygt kan færdes i vores møde- og konferencefaciliteter …. Vi https://www.flashtechcreative.com/twoo-partnersuche tilbyder halv- og heldagsmødepakker og lokaler i den størrelse, der passer lige til dit arrangement. Inspirationen og følelsen af at være velkommen er ikke til at overse i møde og konferencefaciliteter de stemningsfyldte og indbydende konferencelokaler tæt på Københavns centrum, og såvel den varme atmosfære som det fysiske miljø lægger op til innovation og fordybelse.

Kursuslex har spurgt 274 møde- og eventplanlæggere om Corona-krisens eftervirkninger og om deres holdning til fremtidens møder og events. Mødelokalerne er let tilgængelige for alle, hvilket ikke blot giver ejendommens medlemmer og lejere adgang, men også tilgængelighed for dig, der ikke kommer fast i FRAMEHOUSE,men som blot har brug for at skabe de perfekte rammer for dit næste møde Indendørs swimmingpool, udendørs boblebad, sauna og koldvandschok. Møde & konference Hotel Scandic Paasi ligger ved siden af Paasitorni kongres- og mødecenter i Helsinkis Siltasaari-kvarter. FRAMEHOUSE danner rammen om dit næste møde eller konference FRAMEHOUSE har mødelokaler til alle formål og tilbyder eksklusive møde og konferencefaciliteter faciliteter. Møde & Konferencer Lokaleplan KolleKolles konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark Møde, Kursus og konference. Holder du dit arrangement hos os, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske! Leverandør faktura sendes til: faktura@erhvervspark-assens.dk . Smukke lokaler med fjordudsigt Lokalerne har udgang til stor, rummelig tagterrasse med loungemøbler. Lad os høre fra dig! Flere af mødelokalerne kan fleksibelt omdannes fra større mødelokaler til mindre grupperum afhængigt af behov og program. 240 deltagere Nemt at komme til for deltagere på møder, kurser og konferencer. Vi er nok mere kendte for vores mad end for vores møde- og konferencefaciliteter. out-of-town virksomheder, der søger hjælp til repræsentation eller afholdelse af seminarer i Tallinn Usædvanlig god kaffe og mad, der pirrer sanserne. Hotellet i Det Lichtenbergske Palæ fra 1744 har i flere hundrede år været det naturlige samlingssted for byens borgere og tilrejsende Storkøbenhavn tilbyder masser konferencefaciliteter til alle slags konferencer, så hvis du leder efter konferencefaciliteter i landets hovedstadsområde, kan vi hjælpe dig med et væld af muligheder! VISIONHOUSE tilbyder eksklusive og nyistandsatte lokaler og faciliteter, til markedets mest attraktive priser, og med attraktiv beliggenhed i forhold til motorvej, centrum mv 19.06.2019Møde & Event News Nyt slotshotel med konferencefaciliteter. Holder du dit arrangement hos os, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske! Fælles for Bühlmanns møde- og konferencesteder er vores fokus på det kulinariske. Jørgensens Hotel er et moderne hotel med en lang historie. Møde og konference: NIKC tilbyder gode muligheder for afholdelse af fest, møder og konferencer.

Når det kommer til moderne møde- og konferencefaciliteter i inspirerende omgivelser, er Carlsberg Venues det rette sted. Du og dine mødedeltagere vil opleve, at intet i Søhuset er efterladt til tilfældighederne. Herunder kan du sende en forespørgsel vedrørende vores møde- og konferencefaciliteter Tlf.: 54 78 10 11 – Klik her og læs mere. Med 172 sengepladser fordelt på 53 skønne boliger kan Musholm afvikle konferencer, der forløber over flere dage Vores møde- og konferencefaciliteter er ideelle til mange typer arrangementer, fx dit næste kursus, netværksevent eller workshop. De 3000 m² i C4 Videncenter er fordelt på tre etager med møde- og konferencefaciliteter i flere størrelser; fra de små mødelokaler til 5-10 personer til vores store sal med plads til 120 personer Vores møde- og konferencefaciliteter er ideelle til mange typer arrangementer, fx dit næste kursus, netværksevent eller workshop. 240 deltagere Hos FunFlight finder du et af de mest specielle møde og konferencefaciliteter. Vores lyse og rummelige møde- og konferencefaciliteter egner sig til mindre ?drop in? Kursusdeltagerne kan nyde deres. Gratis parkering, flotte lokaler med udsigt, moderne og professionelle rammer …med professionelle møde- og konferencefaciliteter Best Western Plus Hotel Eyde i Herning tilbyder flotte, moderne og centralt placerede mødelokaler og kursuslokaler i hjertet af Jylland. Kontakt os …. Alle virksomheder og organisationer, små som store kan booke sig ind Konventum er Nordsjællands største konferencecenter, hvor du finder konferencefaciliteter til fornuftige priser. Du får 4-stjernede konferencefaciliteter, smilende værter og 56 værelser til overnatning. Har du lyst til sparring omkring dit næste møde – eller besigtige vores møde- og konferencefaciliteter – er du altid velkommen til at kontakte os. Drejervænget 8 5610 Assens Tlf. Oct 09, 2015 · Afhold dine møder i behagelige og professionelle omgivelser. Vi har lokaler til mindre forsamlinger og op til 300 personer. Og vi tror møde og konferencefaciliteter på, at vi med få, men afgørende ændringer, kan give dig en lige så tryg mødeoplevelse som altid Gå en tur i slotsparken og den unikke natur. Derudover kommer du let til og fra byen med både bus og letbanen. Andersen Slottet til eventyrhotel med restaurant, konferencefaciliteter samt lejligheder. Markedsførings-cookies. Er I 5 eller 200 personer, er vore møde- og konferencefaciliteter idéelle for jer, da vi ligger tæt på motorvejen og er et nemt samlingssted, om du kommer fra nord, syd, øst eller vest. Med byens mest centrale beliggenhed samt parkeringsmuligheder, tilbydes møde- og konferencefaciliteter fra 10-600 personer Møde- og konferencefaciliteter. Erhvervspark Assens ApS. Møde, konference & Event. Du finder i alt 16 mødelokaler på Hindsgavl Slot, hvoraf 7 er plenumlokaler og 9 er grupperum GuldBoSund har Lolland - Falsters smukkest beliggende møde- og konferencefaciliteter.